Voor schrijvers, door schrijvers

Publiceren

Na het schrijven is het tijd om te publiceren. Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken en het hele proces vergt een zekere planning en coördinatie. Maar wat is er nu precies nodig om je manuscript te publiceren? De artikelen geven je informatie over het aanvragen van het ISBN, het creëren van een barcode, het coverontwerp, de promotie van je boek, de productie van je boek als e-boek en meer.

Gratis je boekpresentatie promoten

Op Schrijverspunt is een rubriek te vinden met de laatste nieuwtjes. Op deze pagina vind je nieuws en tweets over schrijven, lezen, publiceren, boeken en aanverwante zaken. Verder natuurlijk belangrijke zaken m.b.t. Schrijverspunt.

Heb je ook wat te melden of wil je ons een tip geven over lezenswaardige onderwerpen? Dan plaatsen we die ook met alle plezier in die rubriek. Heb je een boek geschreven en heb je binnenkort een signeersessie en-of boekpresentatie? Ook die publiceren we graag in deze rubriek.

Behalve als nieuwsartikel in de rubriek 'Nieuws en Tweets' is je bericht ook, random, te lezen op de homepagina. Daarnaast versturen we een tweet van het bericht. Veel mensen kunnen op die manier dus geïnformeerd worden over jouw nieuws. Voor leden van Schrijverspunt is deze mogelijkheid gratis!

Relevant nieuws is dus welkom en een boekpresentatie of signeersessie dus ook. Stuur ons een bericht van maximaal 500 woorden met de noodzakelijke informatie en, indien mogelijk maar zeker aan te raden, een duidelijke afbeelding om bij het bericht te plaatsen. Een eenvoudige manier om je boek te promoten.

De redactie van Schrijverspunt behoudt zich het recht voor om ontvangen en volgens de redactie ongeschikt bevonden berichten niet te publiceren.

Voor ingelogde leden is hier een formulier zichtbaar:

Nieuwstip

Heb je een nieuwtje of een tip over nieuws waarbij jij verwacht dat het lezenswaardig is voor de lezers van Schrijverspunt? Dank voor je melding. Hieronder vragen we je ons de informatie te verstrekken. Je ontvangt geen reactie, maar indien de moeite waard zie je binnenkort het nieuwtje verschijnen op Schrijverspunt. Graag geen schrijfwedstrijden hier aanmelden. Dat is mogelijk bij de rubriek 'Schrijfwedstrijden'.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Geef hier informatie over het nieuws

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

We adviseren je om een passende, rechtenvrije, afbeelding toe te voegen.

Ongeldige invoer

Hoe kunnen we je bereiken als er nog vragen zijn?

Hits: 1879