Voor schrijvers, door schrijvers

Publiceren

Na het schrijven is het tijd om te publiceren. Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken en het hele proces vergt een zekere planning en coördinatie. Maar wat is er nu precies nodig om je manuscript te publiceren? De artikelen geven je informatie over het aanvragen van het ISBN, het creëren van een barcode, het coverontwerp, de promotie van je boek, de productie van je boek als e-boek en meer.

Je eigen schrijverspagina op Schrijverspunt

Presenteer je als schrijver!

Geef jezelf een gezicht als schrijver
Wie is die schrijver, wat wil hij/zij en wat kun je haar/hem verwachten?   Als je (nog) onbekend bent is het erg moeilijk om aan anderen duidelijk te maken wat je te bieden hebt. Schrijverspunt helpt je daarbij. Speciaal voor schrijvers hebben we een mogelijkheid binnen je profiel op Schrijverspunt waar elk lid van Schrijverspunt, gratis, een eigen pagina kan toevoegen. In het ledenprofiel op Schrijverspunt kun je meer informatie vinden over en door schrijvers. De gelegenheid om beter kennis te maken met een schrijver. Schrijvers kunnen, gratis, een eigen pagina toevoegen aan het eigen profiel en deze zelf onbeperkt aanpassen en actualiseren.

Behalve dat je pagina te bekijken is door de vele bezoekers van Schrijverspunt, zorgt de goede rating van Schrijverspunt er ook voor dat je beter vindbaar bent op het internet. Daarnaast kun je zelf, ter promotie van jezelf, anderen ook verwijzen naar jouw persoonlijke Schrijverspagina. Op jouw schrijverspagina kun je natuurlijk wat meer over jezelf vertellen, je activiteiten, maar bijvoorbeeld ook een boekpresentatie aankondigen, je boek laten zien, etc.

Geef jezelf een gezicht als schrijver!

Maak er gebruik van en bezoek ook eens de schrijverspagina's van andere schrijvers.

Je kunt je eigen schrijverspagina invullen en aanpassen of actualiseren door naar je eigen profiel te gaan en op bewerk profiel te klikken.

Hits: 1842