Skip to main content
Bij het ontwerpen van een cover komt vaak meer kijken dan je in eerste instantie zou verwachten. Om te beginnen moet je rekening houden met de rugdikte. Verder dient op de achterkant van de cover een barcode geplaatst te worden. De cover dient van een correct formaat te zijn. Afbeelding minimaal 300DPI. Etc. etc. Het is mogelijk om dat zelf te doen, maar dan moet het eindresultaat ook voldoen aan de aanleverspecificaties van het CB of de drukker. Wil of kun je niet alles zelf doen dan hoeft het afwerken en/of ontwerpen niet duur te zijn door gebruik te maken Schrijverspunt Clusteruitgeverij.

Schrijverspunt Clusteruitgeverij maakt gebruik van ervaren cover ontwerpers die een professionele cover maken voor een aantrekkelijke prijs!
coverontwerpBij het ontwerp gaat men met jouw ideeën aan de slag en voert men uiteraard net zo veel correctie-rondes uit tot je helemaal tevreden bent. Het is immers jouw boek, jouw levenswerk en dat moet helemaal naar jouw specifieke wens ontworpen worden! Mogelijk kun je gebruik maken van rechtenvrije foto's en afbeeldingen, natuurlijk mag je ook je eigen afbeeldingen aanleveren.

Door een bestelling te plaatsen krijgt ook jouw boek een professionele cover naar wens!

Als je ook een barcode op je boek wilt is dat vanzelfsprekend mogelijk, zonder meerkosten, maar dien je zelf wel te zorgen voor een ISBN van je boek. Binnen de ledenservice is het ook mogelijk om eenvoudig een ISBN voor je boek aan te vragen.