Voor schrijvers, door schrijvers

Publiceren

Na het schrijven is het tijd om te publiceren. Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken en het hele proces vergt een zekere planning en coördinatie. Maar wat is er nu precies nodig om je manuscript te publiceren? De artikelen geven je informatie over het aanvragen van het ISBN, het creëren van een barcode, het coverontwerp, de promotie van je boek, de productie van je boek als e-boek en meer.

Schrijfwedstrijden

Overzicht schrijfwedstrijden op SchrijverspuntschrijfwedstrijdenOp Schrijverspunt is het meest complete overzicht van actuele en doorlopende schrijfwedstrijden in België en Nederland te vinden. We streven ernaar om een zo compleet en actueel mogelijk overzicht van alle schrijfwedstrijden in België en Nederland te vertonen. Je kunt schrijfwedstrijden selecteren op alfabetische volgorde of per maand/deadlijn. Dat is pas handig.

Schrijverspunt organiseert ook zelf schrijfwedstrijden. Die zijn ook in het overzicht te vinden. Onze eigen schrijfwedstrijden zijn ook in de betreffende rubriek te vinden. Informatie om deel te nemen is daar ook te vinden. Je kunt je inzending online toevoegen. Voor schrijfwedstrijden van andere organisatoren dien je te reageren naar het adres zoals aangegeven door de organisator.


Mis je een schrijfwedstrijd? Laat dat ons dan aub weten, dan voegen we de betreffende schrijfwedstrijd alsnog toe.

Een schrijfwedstrijd aanmelden voor het overzicht?


Organisatoren van een schrijfwedstrijd kunnen gratis een schrijfwedstrijd aanmelden voor het overzicht op Schrijverspunt. Dat is gewoon online mogelijk door ons de noodzakelijke informatie te verstrekken. We adviseren je een schrijfwedstrijd zo vroeg mogelijk bij ons aan te melden zodat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van jouw schrijfwedstrijd.

klikhierom een schrijfwedstrijd gratis aan te melden.


Na aanmelding van de schrijfwedstrijd is deze zsm te vinden in de rubriek schrijfwedstrijd en ,random, op andere pagina's van de website.

Hits: 1832