Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

 • Een romantisch verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages ingegeven zijn door liefde, jaloezie, liefdesverdriet, overspel, aantrekkingskracht, erotiek en dergelijke.  Een romantisch verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan! Bij een romantisch verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1250 woorden.
 • De Dominant

  Pets!
  Klinkt het enge geluid van het zweepje dat jou toebehoort. Vanavond. De pijn die ik voel is intens en vult iedere ader in mijn onderlichaam. De klap van zojuist voelde ik niet eens, zo siddert mijn lijf.
  Mijn handen zitten aaneengebonden vast aan de spijlen van het bed. Ik ben geblinddoekt. Mijn enkels zijn beide vakkundig aan een uiteinde van een spreidstang bevestigd.
  Ik kan, zoals ze zeggen, geen enkele kant op waardoor ik zal moeten toegeven aan Mijn Dominant

  Pratend, zonder een enkel woord, in oorverdovende zinnen spreken we uit wat onbesproken is. Horen we elkaar, zonder te luisteren. De kamer is gevuld met niets. Niets anders dan opwinding, adrenaline, zweet en lichaamsvocht. Ik voel dat we langzaam naar een , wat heet, climax toewerken.
  Toch?
  Dit is het spel waar we in de loop van jaren toch wel ontstellend goed in zijn geworden.
  Toch?
  De lust. Het verlangen naar je aanraking, naar pijnigen of iets wat jouw fysieke aanwezigheid in de kamer zou kunnen bevestigen. Doe iets! Pak me, neuk me. Doe iets!
  Op de toppen van mijn geile kunnen, schreeuw ik het uit. Ik voel mijn clitoris uiteenvallen in honderden piepkleine diamanten deeltjes. Ze vullen ieder op hun eigen wijze de kamer op hun eigen prachtig akoestische manier....

  'Dusss....' fluister je me vijf minuten later in mijn oor. Morgen weer?'

   

  | Louisa Weijenbergh | ROMANTISCH VERHAAL
 • OOK MEEDOEN AAN SCHRIJFACTIVITEIT?

  Eerst inloggen s.v.p.! Meedoen is alleen mogelijk voor leden. Nog geen lid? Je kunt je gratis registreren als lid.