Voor schrijvers, door schrijvers

Schrijfactiviteiten

Schrijfactiviteiten op Schrijverspunt

Schrijfactiviteiten om van te genieten en/of aan mee te doen.

Op schrijverspunt zijn veel schrijfactiviteiten te lezen en te waarderen. Het is voor lezers een mooie manier om het werk van (nog) minder bekende schrijvers te ontdekken. De gepubliceerde inzendingen zijn soms pareltjes, een plezier om te lezen, leuk of gewoon wel aardig en bij uitzondering niet echt de moeite waard... De verschillende schrijfactiviteiten zijn altijd te vinden en te bekijken via het menu.

gratis40Leden kunnen gratis een verhaal, gedicht, etc. inzenden en publiceren. Na de publicatie van een inzending is deze o.a. te vinden in de betreffende rubriek en bij je profiel. Een mooie manier om ervaringen op te doen en anderen kennis te laten maken met jouw werk. 

Na publicatie van een inzending kunnen bezoekers een verhaal, gedicht etc. een waardering geven of een commentaar toevoegen. Maak a.u.b. gebruik van die mogelijkheid. Schrijvers stellen een reactie erg op prijs!

Daarnaast kun je ook meedoen aan een van de schrijfwedstrijden uit het overzicht op Schrijverspunt. Voor deelname aan de getoonde schrijfwedstrijden is directe aanmelding bij de betreffende organisator noodzakelijk. 

Blog: Jouw persoonlijk platform

blogEen blog is een online plek waar je onder eigen controle content kunt publiceren en waar je een bepaalde groep mensen mee aanspreekt. Het is een is een persoonlijk dagboek op een website dat regelmatig, soms meermalen per dag, wordt bijgehouden. Het is het persoonlijke of juist het gespecialiseerde karakter dat weblogs interessant maakt voor bezoekers. Voor de blogger aan de andere kant, geeft een weblog een platform voor het uiten van een mening of een passie waarover men beschikt.

Op Schrijverspunt bieden we schrijvers graag de mogelijkheid voor een eigen blog. Bij de schrijfactiviteiten zijn dan ook de nodige blogs te vinden.

Als schrijver is het een mooie manier om dat wat je denkt en dat wat je wilt vertellen te publiceren en voor bezoekers een kans om kennis te maken met jouw werk. Meedoen is gratis.

Bezoekers kunnen hun waardering laten blijken door een waarderingscijfer te geven voor jouw blog of een commentaar toe te voegen.

Wij en anderen zijn erg benieuwd naar jouw blog. Het toevoegen van een blog is gratis maar het is wel noodzakelijk om eerst in te loggen.

Vind je het leuk om regelmatig een blog te publiceren op Schrijverspunt? Dan is een eigen pagina op Schrijverspunt misschien ook wel iets voor jou. Natuurlijk ook gratis voor leden. De mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen pagina op Schrijverspunt is te vinden bij de Schrijfactiviteiten.

klikhierom naar de blog rubriek te gaan.

Blog, Schrijfactiviteit