Blog: Jouw persoonlijk platform

blogEen blog is een online plek waar je onder eigen controle content kunt publiceren en waar je een bepaalde groep mensen mee aanspreekt. Het is een is een persoonlijk dagboek op een website dat regelmatig, soms meermalen per dag, wordt bijgehouden. Het is het persoonlijke of juist het gespecialiseerde karakter dat weblogs interessant maakt voor bezoekers. Voor de blogger aan de andere kant, geeft een weblog een platform voor het uiten van een mening of een passie waarover men beschikt.

Op Schrijverspunt bieden we schrijvers graag de mogelijkheid voor een eigen blog. Bij de schrijfactiviteiten zijn dan ook de nodige blogs te vinden.

Als schrijver is het een mooie manier om dat wat je denkt en dat wat je wilt vertellen te publiceren en voor bezoekers een kans om kennis te maken met jouw werk. Meedoen is gratis.

Bezoekers kunnen hun waardering laten blijken door een waarderingscijfer te geven voor jouw blog of een commentaar toe te voegen.

Wij en anderen zijn erg benieuwd naar jouw blog. Het toevoegen van een blog is gratis maar het is wel noodzakelijk om eerst in te loggen.

Vind je het leuk om regelmatig een blog te publiceren op Schrijverspunt? Dan is een eigen pagina op Schrijverspunt misschien ook wel iets voor jou. Natuurlijk ook gratis voor leden. De mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen pagina op Schrijverspunt is te vinden bij de Schrijfactiviteiten.

klikhierom naar de blog rubriek te gaan.

Blog, Schrijfactiviteit