Voor schrijvers, door schrijvers

Schrijfactiviteiten

Schrijfactiviteiten op Schrijverspunt

Schrijfactiviteiten om van te genieten en/of aan mee te doen.

Op schrijverspunt zijn veel schrijfactiviteiten te lezen en te waarderen. Het is voor lezers een mooie manier om het werk van (nog) minder bekende schrijvers te ontdekken. De gepubliceerde inzendingen zijn soms pareltjes, een plezier om te lezen, leuk of gewoon wel aardig en bij uitzondering niet echt de moeite waard... De verschillende schrijfactiviteiten zijn altijd te vinden en te bekijken via het menu.

gratis40Leden kunnen gratis een verhaal, gedicht, etc. inzenden en publiceren. Na de publicatie van een inzending is deze o.a. te vinden in de betreffende rubriek en bij je profiel. Een mooie manier om ervaringen op te doen en anderen kennis te laten maken met jouw werk. 

Na publicatie van een inzending kunnen bezoekers een verhaal, gedicht etc. een waardering geven of een commentaar toevoegen. Maak a.u.b. gebruik van die mogelijkheid. Schrijvers stellen een reactie erg op prijs!

Daarnaast kun je ook meedoen aan een van de schrijfwedstrijden uit het overzicht op Schrijverspunt. Voor deelname aan de getoonde schrijfwedstrijden is directe aanmelding bij de betreffende organisator noodzakelijk. 

De schrijfopdracht. Net iets lastiger...

schrijfopdrachtMaar een schrijfopdracht is ook leuk en spannend.

Ken jij ook van die momenten waarop je totaal geen inspiratie hebt en niet tot schrijven kunt komen? Misschien kan het lezen of uitvoeren van een schrijfopdracht je helpen om je creativiteit aan te spreken. Zo omzeil je je eigen gewoontes en vaste manieren in je schrijven. 


Wil je ook een schrijfopdracht publiceren op Schrijverspunt en misschien feedback ontvangen? Je kunt een keuze maken uit een van de opties

We werken met twee types schrijfopdrachten:
  • Een verhaal in maximaal 500 woorden dat dient dient te beginnen met een vaste eerste zin en eveneens te eindigen met een vastgestelde zin, zoals aangegeven in de optie.
  • Een associatief geschreven tekst (proza of poëzie) o.b.v. woorden en beelden, zoals aangegeven in de optie.

Meedoen is gratis en een mooie manier om een nieuwe ervaring toe te voegen aan je schrijfwerkzaamheden.
Bezoekers kunnen hun waardering laten blijken door een waarderingscijfer te geven voor jouw schrijfopdracht of een commentaar toe te voegen.

Wij en anderen zijn erg benieuwd naar jouw uitvoering van de schrijfopdracht. Het toevoegen van een schrijfopdracht is gratis maar het is wel noodzakelijk om eerst in te loggen.

klikhierom naar de Schrijfopdrachten te gaan.
 
 

Schrijfactiviteit