Meedoen aan een schrijfactiviteit

schrijfactiviteitenOp Schrijverspunt zijn diverse schrijfactiviteiten te vinden waar je het hele jaar, op elk gewenst moment, aan mee kunt doen. Geen schrijfwedstrijd maar wel een uitdaging.
Door gratis lid te worden kun je onbeperkt meedoen aan een van de schrijfactiviteiten. Geniet je van schrijven? Dan is dit een mooie manier om je werk te publiceren zodat anderen kennis kunnen maken met jouw schrijfresultaten. Er zijn diverse mogelijkheden om mee te doen. Van Columns tot korte verhalen en van het schrijven van een limerick tot een haiku. Het is aan jou.
Door mee te doen aan een van de schrijfactiviteiten heb je de volgende voordelen:
  • Je bent een liefhebber van schrijven en meedoen aan een schrijfactiviteit kan je extra stimuleren of je een nieuwe ervaring geven met andere schrijfopties.
  • We publiceren je inzending minimaal een jaar (voor plusleden nog langer) op de website van Schrijverspunt. Een mooie manier om anderen kennis te laten maken met jouw werk. Random verschijnt er ook een tweet van nieuwe inzendingen (b.v. die van jou) voor schrijfactiviteiten!
  • Je hebt de mogelijkheid om anderen te wijzen (via sociale media) op jouw schrijfresultaten. Bij elke gepubliceerde inzending zijn die mogelijkheden te vinden. Als bezoekers daarnaast jouw profiel bezoeken is een overzicht van alle door jouw gepubliceerde inzendingen te vinden.
  • Indien je aangeeft dat je prijs stelt op feedback op jouw werk op prijs maak je grote kans op een reactie. Feedback is voor elke auteur waardevol en je bepaalt natuurlijk zelf of je er wat mee doet.
  • Als lid kun je zelf ook feedback geven op het werk van andere auteurs.
Zoals aangegeven zijn schrijfactiviteiten geen schrijfwedstrijden maar zeker zo spannend en je hebt altijd te maken met de hiervoor genoemde voordelen.
We zijn benieuwd naar jouw inzendingen!
 
Klik hier  om de mogelijkheden te bekijken.
Klik hier om jouw commentaar toe te voegen.