Publiceer je proefstuk

proefstukJe schrijft veel en graag en bent meestal tevreden over je schrijfresultaten. Je deed al mee aan schrijfactiviteiten en schrijfwedstrijden maar je kunt nu ook een verhaal of gedicht laten zien waar je echt trots op bent of... waar je juist nog over twijfelt maar wat je wel graag aan anderen wilt laten zien.
Dat is nu mogelijk in deze nieuwe rubriek van Schrijverspunt. Leden van Schrijverspunt kunnen in deze rubriek een schrijfresultaat tonen wat gezien kan worden als een proefstuk van eigen kunnen. Er zijn geen voorwaarden voor genre, aantal woorden, etc. Het is jouw proefstuk wat jij graag aan anderen wilt laten lezen.
Van lezers verwachten we respect voor de publicatie. Beloon de schrijver voor zijn/haar durf en inzet met serieuze feedback. Feedback is een reactie geven (geen advies) op dat wat je gelezen hebt. Het is aan de schrijver om die reactie te vertalen naar een actie.
 
Het blijft natuurlijk altijd spannend om een voor jou belangrijke tekst met anderen te delen..... Maar waarom zou je het niet doen? Dan weet je ook of anderen net zo enthousiast zijn als jij.
 
Er zijn geen voorwaarden voor genre, aantal woorden, etc. De voorkeur is maximaal 5000 woorden voor het totaal. We publiceren maximaal een proefstuk per lid. Wil je een nieuw proefstuk publiceren en je hebt al een proefstuk gepubliceerd? Vraag dan de websitebeheerder het oude proefstuk te verwijderen.
 
Klik hier om naar de nieuwe rubriek te gaan.