Voor schrijvers, door schrijvers
Klik hier voor informatie over het gebruik van de tekstverwerker
Door eerst een keuze te maken voor de schrijfactiviteit waar je aan mee wilt doen verschijnt een tekstverwerker om je artikel toe te voegen. Dit is een toelichting voor het gebruik van de tekstverwerker. 

Tabblad: Inhoud

Vul bij Titel* de titel van je artikel in. Het alias invullen is niet noodzakelijk (alleen als de titel al in gebruik is).
In de tekstverwerker kun je vervolgens je tekst toevoegen (knippen en plakken is mogelijk) en bewerken.

Belangrijkste functies van de tekstverwerker:

bold cursief onderstreept Beperk het gebruik van hoofdletters, vetgedrukte, cursieve of onderstreepte tekst zoveel mogelijk. Dit komt namelijk al snel schreeuwerig over.
toevoegen headings Middels de dropdown lijsten kun je je tekst (beperkt) opmaken. Gebruik altijd deze headings/opmaak in plaats van het handmatig vergroten of vet maken van de tekst. Op deze manier gebruikt het artikel de standaard opmaak van onze website.
aanpassen letterkleur Hiermee kun je de letterkleur en achtergrondkleur van je tekst aanpassen. Gebruik ook deze knoppen bij voorkeur niet.
knippen kopieren plakken Met deze knoppen kun je tekst knippen, kopiëren en plakken. Let hierbij goed op! Gebruik altijd de plakknop met de T erin. plakken als platte tekst Hiermee plak je de tekst in als platte tekst, zonder opmaak. Vaak ontstaan problemen doordat de opmaak van een gekopieerde tekst wordt meegekopiëerd vanuit bijvoorbeeld Microsoft Word.
genummerde lijsten Met deze knoppen kun je lijsten toevoegen aan je teksten, desgewenst met cijfers of bullets voor elke regel.
afbeelding toevoegen Hiermee kun je een afbeelding plaatsen in een artikel. Wil je een afbeelding toevoegen dan dien je over de rechten voor publicatie van die afbeelding te beschikken. Schrijverspunt aanvaardt geen aansprakelijkheid in deze. Een zelf gemaakte foto of een rechtenvrije foto is geen probleem.
ongedaan maken Hiermee maak je de laatste wijziging ongedaan.
Lees voor het opslaan van je inzending eerst de publicatievoorwaarden!
De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst! 
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de  actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

Hieronder kun je artikel toevoegen. Let op de tijd als je je tekst hier gaat bewerken! Opslaan binnen 15 minuten is dan noodzakelijk!

Je schrijfopdracht (optie 2.) toevoegen

Voorwaarden voor publicatie:
Eerste zin:
Ze keek me aan op een wel heel venijnige manier.
en als laatste zin:  
We gaven elkaar een hand, twijfelden even en kusten elkaar toen innig.
 Onze voorkeur gaat uit naar maximaal 500 woorden.
 
Dit is een schrijfopdracht  Optie 2.
 
Klik na het toevoegen van titel en inhoud op OPSLAAN!
Op alle inzendingen zijn de algemene publicatievoorwaarden van Schrijverspunt van toepassing.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer