Skip to main content
Hits: 174

Het Mystiek Actie Front MAF! organiseert een literaire wedstrijd ter Ontketening Uwer Dromen. Vertel ons uw dromen, spreek ze in op een smartphone, schrijf ze op in een Word document... en wij ontketenen ze in een podcast, een boek of een ebook.

De wedstrijd wordt georganiseerd door de digitale uitgeverij vzw de Scriptomanen in samenwerking met het Mystiek Actie Front MAF! Deze organisaties stellen ook de jury samen.

Mediteren met stiftgedichten... en omgekeerd: blackout poetry gebruiken als inspiratiebron voor gedichten en verhalen. Spiritualiteit is een beladen woord. Wij benaderen het begrip op een speelse, lichte toon, in het kader van een creatief artistiek proces... want wij zijn MAF! 

Deadline

27 sep 2024

Reglement

1. Beluister het bericht van De Ontketenaar Uwer Dromen op de podcast van het Mystiek Actie Front MAFhttps://www.spreaker.com/episode/de-ontketenaar-uwer-dromen--60312771

2.  Stuur uw droom naar info@inter-actief.be - ingesproken op uw smartphone en omgezet in mp3 (niet groter dan 5 MB), of neergeschreven in een Word document.

3. Oefen geduld tot oktober. U ontvangt dan bericht van ons of uw droom al dan niet werd geselecteerd en uitgezonden wordt of gepubliceerd in een boek of een ebook. Een en ander hangt af van het aantal en de kwaliteit van de inzendingen. Publicatie wordt voorzien voor november/december 2024.


Deadline: 27-09-2024 00:00
Bron: https://www.bernauw.com/2024/06/literaire-wedstrijd-de-ontketenaar-uwer.html

Voor verdere informatie over deze schrijfwedstrijd kun je contact opnemen met de organisatie/website van deze schrijfwedstrijd