Skip to main content
Hits: 357

Het Orthopedagogisch Centrum Nieuwe Vaart te Gent begeleidt kinderen met gedrags- en emotionele problemen en hun context. Het OC Nieuwe Vaart organiseert een poëziewedstrijd met als thema ‘De zoete kant van het leven’. Voor meer info over OC Nieuwe Vaart, zie www.oc-nieuwevaart.be.

Iedereen kan deelnemen, met uitzondering van de juryleden. Elke deelnemer mag meerdere gedichten indienen. De volledige opbrengst van de poëziewedstrijd gaat naar de werking van het Orthopedagogisch Centrum Nieuwe Vaart.

Voor één gedicht dient 10 € inschrijvingsgeld betaald te worden. Als je meerdere gedichten indient, bedraagt het inschrijvingsgeld voor elk volgend gedicht 5 €.

De beoordeling van de gedichten gebeurt in twee stappen. Een volwassenenjury stelt uit de inzendingen een shortlist van de best gesmaakte gedichten op. Uit die shortlist zal een kinderjury, bestaande uit kinderen van het OC Nieuwe Vaart, het winnende gedicht kiezen. Dit gedicht wordt afgedrukt op een groot bord en zal worden uitgehangen op een buitengevel van het OC Nieuwe Vaart, naast de winnende gedichten van onze vorige poëziewedstrijden.


Deadline: 29-03-2024 00:00
Bron: https://www.oc-nieuwevaart.be/
Voor verdere informatie over deze schrijfwedstrijd kun je contact opnemen met de organisatie/website van deze schrijfwedstrijd