Skip to main content
Hits: 258

Wat ervaar jij als je je ogen sluit en in je hoofd kijkt? Wat zie je, wat hoor je, wat voel je? Ga je op avontuur in je binnenste of word je juist heel stil en rustig? Of heerst er drukte en chaos in je hoofd? Wij zijn benieuwd hoe jouw binnenwereld eruit ziet en hoe jij of anderen die wereld beleeft.
Geef woorden aan jouw unieke wereld en schrijf een gedicht, rap of songtekst van maximaal 20 regels in het Nederlands over jouw binnenwereld.

Deze wedstrijd is in het kader van gratis poëzie- en literatuurfestival Het Park Vertelt in Oosterbeek dat op 31 augustus 2024 plaatsvindt. Het Park Vertelt staat in het teken van MenTaal om mentale kwetsbaarheid uit de schaduw te halen en in het licht te zetten.

Deelname
Iedereen die woonachtig is in Nederland of België kan meedoen.

Inzending
Vanaf 30 maart 17.00u tot en met 30 april 2024 kun je je gedicht inzenden via https://hetparkvertelt.nl/wedstrijdformulier/

Je mag maximaal 1 bijdrage insturen.

Prijzen
Er zijn drie prijzen voor de mooiste gedichten. Deze worden uitgereikt tijdens festival Het Park Vertelt, op 31 augustus 2024 in Oosterbeek.

1e prijs
Een half jaar lang wordt jouw gedicht opgenomen in Woordenspoor, een poëzieroute door de gemeente Renkum. Van jouw gedicht wordt een exclusieve poster gemaakt door een kunstenaar die komt te hangen bij organisaties in de gemeente Renkum die zich bezighouden met mentale gezondheid. Natuurlijk krijg jij ook een mooi ingelijst exemplaar.

2e en 3e prijs
Van jouw gedicht wordt een exclusieve poster gemaakt door een kunstenaar die komt te hangen bij organisaties in de gemeente Renkum die zich bezighouden met mentale gezondheid. Natuurlijk krijg jij ook een mooi ingelijst exemplaar.


Deadline: 30-04-2024 23:00
Bron: https://hetparkvertelt.nl/dichtwedstrijd-binnenwereld/
Voor verdere informatie over deze schrijfwedstrijd kun je contact opnemen met de organisatie/website van deze schrijfwedstrijd