Skip to main content
Hits: 305

Het gebeurt de beste van ons, een fout maken. Maar wat als de fout dodelijke gevolgen heeft? Wat als iemand het slachtoffer wordt van een vergissing, een identiteitsverwisseling of een gerechtelijke dwaling. Welke misstap begaat jouw personage, of probeert jouw personage juist iets recht te zetten door het recht in eigen hand te nemen? Was het eigenlijk echt een fout …?

De LetterRijn verhalenwedstrijd heeft dit jaar het thema ‘Dwaling’. Het is de bedoeling dat je erover vertelt in minimaal 3500 en maximaal 4500 woorden. Omdat het een spannende verhalenbundel betreft, dient het verhaal binnen het genre thriller te vallen.

De verhalenwedstrijd kent dit jaar wederom een aantal geplaatste auteurs van LetterRijn, die een of meerdere spannende boeken op hun naam hebben staan en die op uitnodiging van de uitgeverij een verhaal zullen aanleveren. Deze auteurs zijn uitgesloten voor het winnen van de prijs: een trofee en een geldbedrag van honderd euro.

Prijs

  1. De auteur van het verhaal dat als eerste eindigt ontvangt een blijvende herinnering in de vorm van de LetterRijn-trofee en een geldbedrag van 100 euro.
  2. De prijs zal worden uitgereikt tijdens de door LetterRijn georganiseerde boekpresentatie.

Deadline: 30-04-2024 00:00

Bron: https://letterrijn.nl/verhalenwedstrijden/reglement-van-deelname/


Deadline: 30-04-2024 00:00
Bron: https://letterrijn.nl/verhalenwedstrijden/reglement-van-deelname/
Voor verdere informatie over deze schrijfwedstrijd kun je contact opnemen met de organisatie/website van deze schrijfwedstrijd