Skip to main content
Hits: 650

Doe mee met de Lentekriebels schrijfwedstrijd en win een boekcontract!

Na de succesvolle herfsteditie van de Cozy & Crime verhalenwedstrijd die maar liefst 11 boekcontracten opleverde, organiseren de Online Schrijfschool en De Verhalenfabriek opnieuw een schrijfwedstrijd. Deze keer is het thema Lentekriebels. Hoewel het nog lang geen lente is en de winter nog moet beginnen, zijn we op zoek naar spannende- en feelgood-manuscripten die een lente-vibe geven. Lammetjes, paaseieren, krokussen, narcissen, bomen met groene blaadjes, alles wat jou maar aan Lente doet denken. Een ontluikende liefde met kriebels in je buik. Of krijg je juist kriebels door die enge stalker of spannende achtervolging? Laat je fantasie de vrije loop en schrijf een spannende of een feelgoodnovelle tegen de achtergrond van de lente.

Heb je er altijd al van gedroomd om een boek te schrijven? Pak dan nu je kans en doe mee aan onze Lentekriebels schrijfwedstrijd! Schrijf een novelle die zich afspeelt in het voorjaar en neem ons mee naar dat enge bos waar een moordenaar vrij spel heeft of kies juist voor een heerlijk feelgood waar zij eindelijk die knappe man ontmoet om bij de eerste zonnestralen een wijntje op het terras mee te drinken.

Gaat jouw schrijvershart hier sneller van kloppen en begint er al iets te borrelen? Klim dan nu in de pen en doe mee aan onze Lentekriebels schrijfwedstrijd met het thema ‘lente’.

Je hebt bijna drie maanden de tijd om jouw verhaal te schrijven. Vanaf nu tot december kan je jouw verhaal insturen. Het verhaal moet tussen de 20.000 en 30.000 woorden lang zijn.

Hopelijk hebben we jou enthousiast gemaakt en zien we je verhaal snel tegemoet.


Deadline: 30-11-2023 23:30
Bron: https://onlineschrijfschool.nl/schrijfwedstrijd/
Voor verdere informatie over deze schrijfwedstrijd kun je contact opnemen met de organisatie/website van deze schrijfwedstrijd