Skip to main content
Hits: 1291
Het doel van het Valentijn boekenfestival is meer bekendheid te geven aan romans en beginnend schrijftalent kansen te bieden door middel van een verhalenwedstrijd in deze categorie.
 
Prijzen:
1. De hoofdprijs is € 250 voor het winnende verhaal
2. De hoofdprijswinnaar krijgt een uitgeverscontract inclusief redactie aangeboden voor een roman in het romantische genre, dat als boek, e-boek en als luisterboek op de markt wordt gebracht. Aangeboden door Uitgeverij Ellessy en LuisterEffect 3.
 
Iedere deelnemer ontvangt een juryrapport van deskundige juryleden. Het Valentijn boekenfestival 2024 wordt op 11 mei 2024 in Ermelo gehouden, waar ook de prijsuitreiking van de verhalenwedstrijd zal plaatsvinden. Deelnemers aan de wedstrijd ontvangen een gratis toegangsbewijs ter waarde van € 12,50.
 
Deelname: 
Het thema van de verhalenwedstrijd 2024 is: ‘Ik vertrek’. Daar kunnen de mooiste verhalen voor bedacht worden! We wijzen op respect, geen schuttingwoorden en geen discriminatie.
Voorwaarde is dat het thema duidelijk naar voren komt en dat de woorden ‘Ik vertrek’ minimaal 1 keer dient voor te komen in een dialoog.

Deadline schrijfwedstrijd: 31-12-2023 23:30

Website waarop verdere informatie te vinden is: https://www.valentijnprijs.nl/