Gratis overstap-service

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Schrijverspunt Clusteruitgeverij
Je bent uitgever en/of auteur en je biedt je (luister-, e-)boeken ( nu al te koop aan mbv het CB (Zelf een aansluiting, CB-compact of anders) en je wilt je aansluiten bij Schrijverspunt Clusteruitgeverij?

Dat is geen enkel probleem.

Omdat steeds meer uitgevers en auteurs Schrijverspunt Clusteruitgeverij weten te vinden en zich aanmelden als deelnemer hebben we al nodige ervaring met het probleemloos laten verlopen van de overstap naar verkoop als deelnemer van Schrijverspunt Clusteruitgeverij.

Het is dan ook goed mogelijk om titels, voorraad en dergelijke om te laten zetten naar Schrijverspunt Clusteruitgeverij zonder dat het merkbaar is voor de boekenwinkel of de klant. Je boeken blijven dan ook gewoon beschikbaar voor de verkoop onder de condities die jij aangeeft. Het kost enige tijd voordat alle partijen de nieuwe informatie hebben verwerkt maar dat is dan ook het enige aandachtspunt. Door vroegtijdig de mutatie, door ons, door te geven is ook dat geen probleem.

Ook dit soort zaken zien we als normale dienstverlening en brengen we om die reden niet in rekening. De overstap naar Schrijverspunt is gewoon gratis. Na aanmelding als deelnemer kun je ons doorgeven wanneer je jouw boeken mbv Schrijverspunt Clusteruitgeverij wilt verkopen. We adviseren om minimaal 10 werkdagen voor de mutatie ons de noodzakelijke informatie (ISBN en titel) toe te sturen en dan regelen we het.

Maak je op dit moment nog gebruik van derden (CB-compact, andere clusteruitgeverij, etc) dan dien je daar vroegtijdig aan te geven dat je overstapt naar Schrijverspunt Clusteruitgeverij. Formeel moet de betreffende organisatie instemmen maar dat is te doen gebruikelijk en in de praktijk de gedragscode.
Klik hier om jouw commentaar toe te voegen.