Louise van der Hee

Brr ... Waterkoud

© Louise van der Hee op 27.11.2021.

Waterig koud en
waterig het zonnetje.
Wat’errig’ dit weer!

Geplande einddatum publicatie van deze inzending:
12-02-2024

Enthousiast over deze inzending?

We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering, in cijfers, te geven. Klik hieronder s.v.p. op de gewenste mogelijkheid!

  • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

    Voeg hier je commentaar toe...
    You are a guest ( Sign Up ? )
    or post as a guest
    Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

    Wees de eerste om commentaar te geven.

    28.11.21
    Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
    Hele mooie woordspeling. Ik kijk hier wel eens online naar herhalingen van ‘Toren C’, daar zegt een van die oplichters vrouwen ook altijd zo mooi “ wat errig”. Daar moest ik gelijk glimlachend aan denken.
    Show more
    0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
    • Louise van der Hee 28.11.21
      Haha! Nee, naar Toren C heb ik nog nooit gekeken. Dus heeft die oplichtster deze woordspeling vast van mij!
      Dank je wel, Herscho, voor je feedback en waardering.
      • Louise van der Hee 28.11.21
        @Herscho Duds Ja, dat zal ik dan zeker eens gaan doen, Herscho. Ik hou inderdaad van humor; dat vind ik erg belangrijk in het leven, maar daarnaast ik kan ook heel serieus zijn hoor.
      • Herscho Duds 28.11.21
        Nog nooit?! Oh, wat errig! Moet je eens naar kijken, voor zover ik je ken van deze site kun jij die humor wel waarderen.
    28.11.21
    Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
    Leuk taalgrapje, Louise. Staat het aanhalingsteken openen wel op de juiste plaats?
    Volgens mij moet het Wat 'errig' zijn i.p.v. Wat' errig'
    Show more
    0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
    • Louise van der Hee 28.11.21
      Ik heb inderdaad in dubio gestaan hoe ik dit zou gaan opschrijven. Ook uitgeprobeerd. Toch wilde ik graag dat ''wat" en "errig" aan elkaar gekoppeld bleven om het woord "Waterig" weer terug te laten komen. . Het is inderdaad een woordspelletje dat gisteren ontstond toen ik buiten liep en het zo waterkoud was en ik het laatste zinnetje zelf zei. Taalkundig heb je volkomen gelijk wat betreft de plaats van het aanhalingsteken, Ewald. en dank je wel voor je nuttige feedback en fijne waardering.

    Je kunt ook een waardering, in cijfers, geven voor deze publicatie!
    Klik op Waardering bij de mogelijkheden.
  • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
    Schrijf een commentaar
    PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
     

    Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
    Klik op Commentaar bij de mogelijkheden.
  • Toelichting

    Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

    Commentaar

    Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
    • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
    • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
    • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
    Commentaren of reacties lezen.
    • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
    • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
    • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
    Voorwaarden:
    Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
    Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

    Waardering:

    Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.

Nu nog te bekijken:

Inzendingen in deze schrijfactiviteit waarvan de publicatieperiode binnenkort vervalt. Vind je een inzending de moeite waard en vind je het jammer als deze zou verdwijnen? Leden kunnen de publicatieperiode verlengen!!