SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU

Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

WAARDERING

HITS:

377

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een waardering geven voor dit artikel! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs.
08.02.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Heel leuk en herkenbaar
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Ineke Dijkhuis 08.02.21
  Dankjewel, Louisa. Ik ben blij met je reactie. Ik woonde vroeger op een gracht en kon zo makkelijk op het ijs komen. En dat gebeurde toen veel vaker. De winters waren toen nog echte winters met strenge vorst.
  • Ineke Dijkhuis 11.02.21
   @eggerik Hoi Eggerik, dat wankel op schaatsen heeft met mij te maken. Ik vond het vroeger heel fijn om te schaatsen, maar het ging met veel wankelen, vallen en opstaan. De gracht lag lang dicht en kon ik veel oefenen. En het ging beter, maar ja.....toen ging het dooien.
  • Eggerik Dockx 11.02.21
   Ineke, slaat wankel op schaatsen op de kwaliteit van het huidige ijs in de grachten?
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.