1 post
 • images/deelname/Senryu.jpg
  Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  513 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 26-07-2021

Hits: 127

'Ik ontvang graag feedback'

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Ragebol

Aangepast: 26-07-2021

Mam, een ragebol!

Dochter in een huishoudzaak

Klinkt als papegaai

 

Moeder werpt gedwee

Als een verse weduwe

Haar vertrokken blik

 

Kijk, die ragebol!

Een gevonden mantrawoord

Tegen moeders pijn

 

Jij geen ragebol?

Moeder schudt haar zware hoofd

Niemand die het ziet

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

27.07.21
Feedback:
hee Bart, niemand heeft hierop gereageerd en daarom zal ik het even doen! Ik begrip niet zo goed waar je heen wilt maar vind het een aangrijpend stukje! De liefde van een moeder voor zijn kind of heb ik het verkeerd begrepen? Graag gelezen deze! Groetjes van Ingrid
Show more
 • Bart Jongeling 29.07.21
  Goed, Ingrid! Ik maakte het een paar dagen geleden echt mee. Een (volwassen) dochter in een winkel, met een in en in triest kijkende moeder. ‘Moet je niet een ragebol??’

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Kinderachtig
240
Lezen?
Column
Statler en Waldorf
231
Lezen?
55 woordenverhaal
Zaterdagmorgen
211
Lezen?