1 post

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 6812 niet laden

Het interview

287 Hits.

HET INTERVIEW

“Allereerst wil ik u hartelijk danken dat u dit interview toestaat, ondanks dat het project niet helemaal naar wens verloopt. Kunt u in het kort uitleggen wat de bedoeling is van het project en de rafeltjes die het heeft opgelopen?”

“We hebben de afgelopen drie jaar zes groepen van elk 40 astronauten opgeleid met de bedoeling die een maand na elkaar te lanceren naar Mars, om zodoende een leefgemeenschap aldaar te stichten.”

“Dat is niet helemaal gegaan zoals we graag wilden. Bij lancering 1 stopte de boosterraket rechts op tien kilometer hoogte, waarop de raket omdraaide en terugvloog naar de aarde.  Bij missie 2 hadden we de pech dat de groep werd ingehaald door een zonnevlam en iedereen en alles werd ‘gemagnetrond’. Kort na start 3 kreeg de groep ruzie, ze draaien nu al drie maanden rondjes om de maan. De astronauten van groep  4 zijn op 300.000 kilometer afstand verdwaald. We zoeken nog steeds naar hen. De club van lancering 5 is op Mars aangekomen en stuurde vorige week een bericht dat het op Mars geweldig is, ze niets meer met de aarde te maken willen hebben en alle contact verbreken. De horde van 6 is in staking gegaan. Ze liggen hier achter in het zwembad. Laten wij daar ook maar heen gaan.”

 
Noot van de schrijver: Ik ontvang graag feedback

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

De auteur van dit artikel jan sammels:

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

18.04.21
Feedback:
Met plezier gelezen!
  • Waardering
    100%
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
SF & Fantasy
ANNO 2100
421
Lezen?
Hard.
282
Lezen?
Waarom?
249
Lezen?
Weten
237
Lezen?
55 woordenverhaal
Requiem
217
Lezen?