Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

 • Tip voor een nieuwe schrijfactiviteit?
  Op schrijverspunt zijn de nodige schrijfactiviteiten te vinden die je kunt lezen of waar je zelf aan mee kunt doen. Regelmatig voegen we nieuwe schrijfactiviteiten toe, meestal n.a.v. een verzoek van een van de leden. Heb je een goed idee voor een nieuwe schrijfactiviteit of zag je graag een bestaande schrijfactiviteit wat aangepast dan kun je dat hier melden. Door je suggestie in te zenden kunnen andere leden reageren. Afhankelijk van de reacties op jouw suggestie neemt de redactie dan jouw suggestie in uitvoering. Je kunt zelf natuurlijk ook reageren op suggesties van anderen. Voor schrijvers door schrijvers.
 • brieven

  Hoe lang is het geleden, dat je een brief schreef? Een echte brief?
  Misschien aan je oma om te vertellen over je schoolreisje. Een stiekem briefje in je klas aan die jongen op wie je heimelijk verliefd bent. Een liefdesbrief aan je geliefde die tijdelijk overzee studeert en die je zo ontzettend mist. Een geschreven brief aan een poitieke gevangene in China, Rusland, Bolivia of Syrië, onterecht opgesloten en verstoken van menselijk contact.
  Veel wordt tegenwoordig gezegd in korte scheldpartijen of Facebook, snel getypt, nooit gecheckt op spelfouten. Korte berichtjes in whatsapp, wachtend op een blauw vinkje, gelijk typend en gelijk antwoordend.
  Wij schrijven gedichten, verhalen, sommige spitsvondig, andere diepgaand met prachtige stijlfiguren.
  Maar aan wie zou je een brief willen schrijven? Een echte brief.
  | elsbeth boom | SUGGESTIE SCHRIJFACTIVITEIT
 • OOK MEEDOEN AAN SCHRIJFACTIVITEIT?

  Eerst inloggen s.v.p.! Meedoen is alleen mogelijk voor leden. Nog geen lid? Je kunt je gratis registreren als lid.