We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  24.10.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Kan een interessant schrijfonderwerp zijn, maar geldt als een bijzonder moeilijke discipline binnen de literatuur. Al te snel vervalt men in het gebruik van platte en ordinaire taal.
  Om overal maar een wedstrijd aan te verbinden, ben ik geen voorstander van.
  Show more
  1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  • Samuel van den Brink 24.10.22
   Ja, eens. De uitdaging zit vooral in het niet plat en ordinair schrijven. Maar ja, wat is plat? En wat ordinair?
   • Esther G 24.10.22
    @Samuelvandenbrink nee, doe ik wel als ik daar zin in heb ga ik niet hier demonstreren
   • Samuel van den Brink 24.10.22
    @Esther G Doe eens een voorbeeld van wat jij bedoelt, Esther. Misschien inspireert het anderen.
   • Esther G 24.10.22
    @Ewald Goed dat is jouw mening Ik heb het niet over de grove taal van Wolkers en Cremer maar meer romantische verhalen met een vleugje erotiek, als het maar niet vrouw of man onvriendelijk of beledigend wordt, en wel of geen wedstrijd het is maar een suggestie, Ewald een idee.
   • Ewald Hagedorn 24.10.22
    Zie mijn uitgebreide, nieuwe reactie aan Esther.
   • Ewald Hagedorn 24.10.22
    @Esther G Anno nu? Al in de jaren 60 schreven Jan Cremer en Jan Wolkers erotische verhalen en wanneer denk je dat Markies De Sade leefde?
    Wat is grove taal? De een vind een drieletterwoord grof, de ander niet...
    Het gaat meer om de literaire kwaliteiten die bepalen of iets alleen maar een ordinair, platvloers verhaaltje is, of meer te bieden heeft. Met alle respect, Esther, de schrijvers met werkelijk literair talent op SP kun je met groot gemak op anderhalve hand tellen.
    Er is hier al een jaarlijkse 55w-wedstrijd, iedere zomer een korteverhalenwedstrijd, twee keer per jaar een poëzie-battle, een Sinterklaasgedichtenwedstrijd en een uitverkiezing tot Talentvolle schrijver voor het jaar. Vast en zeker interessant voor mensen die ook dol zijn op slagzin-wedstrijden. Nog een wedstrijd erbij en ik ben hier voorgoed weg. Om misverstanden te voorkomen: in het Nederlands taalgebied worden jaarlijks tientallen schrijfwedstrijden georganiseerd (proza en poëzie). Daar heb ik geen enkel bezwaar tegen; sterker nog, daar doe ik ook soms aan mee. SP is echter een schrijfsite, dat amateurschrijvers een podium biedt hun werk publiek te maken. Liever dan veel wedstrijden, zou ik hier veel meer ruimte voor discussie zien, waar iedereen van kan leren.
   • Ewald Hagedorn 24.10.22
    Plat en ordinair zijn subjectieve begrippen. Zie verder mijn volgende, uitgebreide reactie aan Esther.
   • Esther G 24.10.22
    Ben ik het niet mee eens. De regels moeten gewoon duidelijk gesteld worden geen grove taal, je kunt het ook zien als een uitdaging, ja een wedstrijd, waarom niet, er zullen gerust wel mensen zijn die dit als een uitdaging zien, ja het is een beetje een beladen onderwerp maar wat ik al zei, anno nu...
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 256
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

De Friendzone - Jennifer Sucevic

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.