We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  26.10.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Dat is zeker een leuk idee, maar komt niet uit de lucht vallen. Mijn werk schaar ik (op een enkele uitzondering na) toch veelal onder het kopje "horror".

  Misschien een keer mijn werk lezen en feedback geven?

  Cory Craft
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • César Noordewier 27.10.22
   Dank voor je bijdrage, Cory Craft. Momenteel ben ik met andere dingen bezig, maar Ik zal t.z.t. eens wat van je horrorverhalen lezen.
  02.10.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  ik ben voor. ik schrijf UKV's, ultrakorte verhalen. hoewel ik absoluut geen fan van horrorfilms ben, vind ik het steeds leuker om het te lezen. in ieder geval korte en ultrakorte verhalen. en ik vind het leuk om zelf in het genre te duiken.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • César Noordewier 02.10.22
   Elsbeth, daar kan ik me bij aansluiten. Ik kijk ook niet of nauwelijks naar hardcore horrorfilms, maar verhalen in het horrorgenre vind ik vaak wel de moeite waard om te lezen. Poe, Barker, Jackson. Lovecraft, Rice en King die ik hierboven noem, zijn grandioze schrijvers. De reden dat ik dit voorstel heb geplaatst, is om te peilen of er interesse is en om een serieuze poging tot het schrijven en publiceren van dit genre te doen. Horrorverhalen zijn niet alleen romans, maar ook een kort verhaal en zelfs een ZKV/ UKV kan in het horrorgenre worden geschreven. Ook zijn het lang niet altijd bloederige verhalen, in de sfeer van 'De kettingzaagmoordenaar,' ik ken zelfs horrorverhalen die tevens humoristisch zijn. De vraag is wel aan hoeveel woorden je zou moeten denken bij eventuele horrorverhalen op Schrijverspunt.
   • Elsbeth Boom 02.10.22
    @Cesar oh dat klinkt als een hele goede recensie. ik ga haar eens opduikelen. dank je.
   • César Noordewier 02.10.22
    @ELF Elsbeth, je verhaal 'Op schoot' is zeker een voorbeeld van horror. Het heeft echo's van de toon van de schrijfster Shirley Jackson. Zij schreef in het horrorgenre, maar zo subtiel dat niet elke lezer een en ander aanvoelde. In feite vind ik haar verhalen en romans sociaal-psychologische romans, geschreven met gebruikmaking van een bijzondere vorm van het horrorgenre.
   • Elsbeth Boom 02.10.22
    ik denk dat horror inderdaad een heel breed genre is. en ik hou nog steeds van Poe en King. ik heb net een flitsverhaal geplaatst, Op schoot, is dat horror? wel in de zin van buiten het normale leven passend en gruwelijk ... ik denk dat, mocht horror een schrijfactiviteit worden, dat het juist heel interessant is om het ruim te houden.
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 545
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Anna Chojnacka: De Poolster

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.