We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  22.06.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Beste Jan,
  Dank voor je suggestie. Ook wij stellen meer lezers van de schrijfactiviteiten op prijs, maar zien echter geen meerwaarde in je voorstel om dat te bereiken. Daarnaast zou het niet dekkend zijn, want wat doen we dan met gedichten, blogs, etc.? Meer aangepaste URL’s?
  Meer bezoekers zijn o.i. vooral te verkrijgen door anderen te wijzen op de mogelijkheden van Schrijverspunt. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een link naar Schrijverspunt op sociale media en op andere websites. Onder elke inzending voor een schrijfactiviteit zijn buttons voor sociale media te vinden. Ben je als lezer enthousiast over een gelezen inzending, deel dat dan met anderen.
  Show more
  3 van de 3 lezers vond deze review nuttig
  01.06.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Ik sluit me aan bij dat het leuk zou zijn als er meer lezers op de site komen, maar ik denk dat dat eerder valt onder sociale media /communicatie dan de daadwerkelijke url. De schrijvers op deze site zouden bijvoorbeeld op andere media platforms de site (of een specifiek verhaal) kunnen delen of de redactie zou actie kunnen ondernemen voor meer activiteit.

  Daarnaast blijft nog de vraag hoeveel toegevoegde waarde meer lezers hebben, afgezien van dat het leuk is als je verhalen gelezen worden. Voor zover mijn indruk is schrijverspunt vooral bedoeld om feedback te kunnen krijgen van andere schrijvers, omdat je elkaar dan helpt te verbeteren met je vak of hobby. Onderdeel van dat begrip van 'peer review' is dus dat degene die feedback geeft, zelf óók schrijft. Maar wat betreft dat punt is het maar net wat gebruikers van deze leuke site ook willen.
  Show more
  1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 1005
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Cristina Oliva, Cristina Carini en Anna Maria Colantoni: De pompoenprins

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.