We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  20.12.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Iedereen heeft een eigen reden om op dit platform te schrijven. Ik deel graag, maar vind het moeilijk om zelf te beoor-delen. Dat doe ik wel steeds meer bij diegenen die mij op een opbouwende manier feedback geven. Om te beoordelen heb je zelfzekerheid rond je eigen schrijfsels nodig, maar die zelfzekerheid bouw je op door de feedback.
  Wat is mijn en jouw feedback waard? Onze stijlen verschillen. De ene houdt van volzinnen, de ander van telegramstijl. Overbrengen van een boodschap is voor mij belangrijk.
  Ik werk fulltime, de tijd die ik op schrijverspunt gebruik is een uitlaatklep, ik lees na het moment dat ik iets publiceer, vaak even de korte recente inzendingen en als ik echt denk iets te kunnen bijdragen geef ik feedback.
  Als ik te veel wil zeggen, zwijg ik. Wie ben ik om iemands hobby te vergallen?


  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Aimé Sensibilé 20.12.22
   Ps.. misschien is het een leuk idee om 1 rubriek uit te kiezen die je wil volgen en in je profiel te vermelden welke rubrieken je leest.
  20.12.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Ik denk dat het bij "battles" niet handig is als de scores al voortijdig zichtbaar zijn. Die beïnvloeden mijns inziens het stemgedrag van anderen. Zou het ook niet beter zijn als de inzendingen anoniem zouden zijn?

  Verder denk ik dat in de schrijfrubrieken het like-systeem (graag gelezen) beter zou werken dan een sterrensysteem. Niet alles is toch wedstrijdgericht? Bij een wedstrijd hoort namelijk een onpartijdige jury.

  Is een rubriek "schiet mij maar af" een idee? Daar krijgen schrijvers standaard feedback en worden feedback-gevers ook beoordeeld op de kwaliteit van hun feedback.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 732
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

De Friendzone - Jennifer Sucevic

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.