We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  24.08.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Connie, is dat de neiging van sommige taalgebruikers om bepaalde klinkers te verlengen (vaak de a en de o)? Dat hij lid wordt = woord. Met name in het westen van het land is deze ontwikkeling in de uitspraak al enkele decennia gaande. Ik noem expres geen provincies om niet de toorn van sommigen over me heen te krijgen. Veel presentatoren van het NOS journaal doen dit ook: 'Hij maakt zich zoorgen...' de islaam,' 'poorno,' 'hij is in voorm,' etc.
  Maar misschien bedoel je het heel anders??
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Connie van Vuuren 24.08.22
   Dank je César. Hoewel ik in het westen van het land woon is het niet zo bedoeld. Het is mij eigenlijk ook nooit opgevallen. Wel leuk dat je de link legt. Ik ga er toch eens op letten.
  24.08.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Connie, voor mij ben jij kampioen woordspelingen, maar deze begrijp ik echt niet. Er zijn drie lidwoorden: de, het en een. Hoe ik er ook over pieker, het kwartje wil niet vallen. Omdat jij het bent, maak ik er drie sterren van.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Connie van Vuuren 24.08.22
   Je moet hier niet teveel achter zoeken Ewald. Het is gewoon een foute zin. Letterlijk, maar je kan het ook figuurlijk nemen (beter dat hij geen lid wordt). Kan best dat het kwartje blijft zweven. Fijn dat ik toch 3 sterren van je krijg.
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 287
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Jacodine Van de Velde: Storm in een glas takkenthee

- Klik hier!-

test

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.