verhaal in 6 woorden

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN ZES WOORDEN

Verhalen in zes woorden (Six Word Stories) zijn korte zinnetjes van 6 woorden die een compleet verhaal vertellen. Ernest Hemingway schreef ooit “For sale: baby shoes. Never worn”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal moet in exact 6 woorden (excl. titel) worden verteld. 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Afscheid

Publicatie: | Stientje Van de walle
Vergeet-mij-niet een grasveld vol

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
16.06.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik denk dat vergeet-me-nietjes misschien als één woord zou mogen tellen, maar het kan zo natuurlijk ook. Hoewel ik het sentiment achter je verhaal begrijp, vind ik de zin niet helemaal mooi opgebouwd, of misschien is het door een komma op te lossen. Om voor het gemak even een andere bloem in die zin te zetten. "Roos een grasveld vol" is namelijk niet helemaal correct Nederlands, maar als je het in meervoud zet met een komma dan klopt het geloof ik wel: "Rozen, een grasveld vol".
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.