We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  25.06.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Ik begrijp het verhaal niet goed...🤔
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • W.J. (Hans) Villerius 25.06.22
   Dit moet haast wel een dialoog wezen. Spreektaal klinkt beter dan het oogt. En zonder aanhalingstekens is het helemaal geen gezicht. Volgens mij is dit de geschetste situatie: In de huiskamer zit een kind op de grond voor de televisie. Een ouder komt de kamer in met de stofzuiger om gemorste knabbelnootjes en chips op te ruimen, trekt tv-stekker uit stopcontact en plugt stofzuigerstekker in. Het piepjonge kind trekt zich van grammaticaregels weinig aan, wil nog lang niet naar bed en gilt opgewonden: "Ik was televisiekijken!" Daarop antwoordt de ander: "Juist", last een pauze in en eindigt vernietigend met: "Jij was". Meer gebeurt er niet, want het kind valt prompt in slaap. Je ziet het, zo ingewikkeld is het allemaal niet. Het enige raadselachtige vind ik, dat je aan een niet goed begrepen verhaal drie sterren toekent. Leg me dat eens rustig uit.
   • Marjolein Koops de Vries 25.06.22
    @HansVillerius Dank u wel voor uw reactie, het is een mooie omschrijving van mijn bedoeling met de 'six word story.' Alleen is het een meisje die televisie kijkt, en wordt de afstandsbediening afgepakt door haar broer. Nu is het zijn beurt. Dat het "zonder aanhalingstekens helemaal geen gezicht is" is een goede tip. Apart dat ik er niet bij stil heb gestaan dat een verhaal/dialoog van zes woorden nog steeds een verhaal is, en dus aanhalingstekens nodig heeft voor de leesbaarheid. Grote beginnersfout, mooi leermoment.
   • W.J. (Hans) Villerius 25.06.22
    PS De titel is volstrekt overbodig (en misleidend).
  25.06.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Ik vraag me toch bijzonder af hoe het is om televisiekijken te zijn. Dit doet me overigens denken aan een familielid, die verkondigde dat hij thuis de baas over de afstandsbediening was. Ik dacht dat hij een grapje maakte, maar kennelijk meende hij het serieus. Hier zijn overigens de kinderen de baas.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 449
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

André Piet: De alleen wijze GOD

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.