We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  07.09.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Een ware stelling, maar minder een verhaal voor mij.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • César Noordewier 07.09.22
   Critico Punt, dank voor je reactie. Of je er een verhaal in ziet, bepaal je natuurlijk als lezer zelf.
   Zelf heb ik het wel als verhaal bedoeld. Het verhaal zit, zoals ik het opschreef, in de suggestie. Het gaat hier niet om een eenmalige geïsoleerde handeling, maar waarschijnlijker om, systematisch gedrag. Iemand produceert dus met een zekere regelmaat loeiharde muziek om gaandeweg tot bevestiging via de buitenwereld te komen.. Zoals de titel al suggereert, is dat niet om van de muziek te genieten, maar als zoektocht naar de geruststelling door bevestiging via anderen. Het feit dat zijn omgeving gedwongen is om zijn kabaal aan te horen, geeft hem die geruststelling, want dan weet hij dat zijn bestaan niet onopgemerkt aan anderen voorbijgaat. Weliswaar een negatieve manier van aandacht trekken en zelfbevestiging, maar misschien mist deze persoon de middelen om dat subtieler aan te pakken. Aan dit gedrag en de feitelijke onzekerheid en/of frustratie die er de oorsprong van zal zijn, kan een hele reeks oorzaken ten grondslag liggen, die uitmonden in het beschreven gedrag. Wat mij betreft dus wel een verhaal, maar nogmaals, dat bepaalt iedere lezer ook voor zich.
   • César Noordewier 07.09.22
    @critico Critico Punt. Dank voor je tweede reactie. Ik geef toe dat het soms lastig is om een verhaal te zien in een zeswoordenverhaal. Omdat je maar heel beperkt woorden kunt gebruiken, speelt suggestie vaak ook een rol. Dat kan binnen de zes woorden zelf of door de combinatie van titel en tekst. Vandaar ook mijn uitleg na je reactie, om te wijzen op de suggestie die de zes woorden op willen roepen en daarmee ook het onderliggende verhaal dat vooraf en/of achteraf plaatsvindt.
   • Critico Punt 07.09.22
    Met dit verhaal erbij een extra ster. 😉Ik begreep de essentie, maar zag geen verhaal. Dat kan gebeuren.
  06.09.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Mooi zeswoordenverhaal! Velen kunnen niet tegen de stilte.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • César Noordewier 06.09.22
   Ineke, sommigen kunnen inderdaad bang of zelfs panisch worden van totale stilte of van de leegte in hun hoofd en voor anderen is keiharde muziek laten horen misschien een van de weinige instrumenten die ze tot hun beschikking hebben om aan de omgeving duidelijk te maken dat ze ook op aarde zijn.
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 253
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Anne Gadellaa: Mus en Snorrie en de kip van de buren

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.