We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  02.11.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Zo is het
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  26.10.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Een aardig geconstrueerde en vooral ingewikkelde zin, maar enig verhaal erin ontbreekt.
  Show more
  1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  • Aimé Sensibilé 26.10.22
   Het is bombastisch taalgebruik omdat de narcist zo praat. Deze zin brengt echter wel een verhaal. Jammer dat het niet duidelijk is.
   Imperfectie symboliseert het slachtoffer dat tijdens de jeugd, door indoctrinatie, een zwak zelfbeeld ontwikkelde en jammer genoeg eerder voor de charmes van de narcist valt, die hier met ‘perfectie’ wordt weergegeven.
   • Ewald Hagedorn 27.10.22
    @Sensibile Goedemorgen Aimé, bij iedere rubriek staat inderdaad een redactionele aanwijzing. Het komt regelmatig voor dat deze niet wordt gelezen of dat mensen er maling aan hebben (van dit laatste beschuldig ik jou zeker niet).
    Ik wil hier niet de politie-agent uithangen, maar ben de volgende mening toegedaan: SP biedt aan amateurschrijvers een gratis platform hun schrijfsels publiek te maken. Niet zo gek dat er enkele regels zijn. Wie zich daar niet aan wil houden, kan een eigen website opstarten.
    Groet en fijne dag!

    PS heel vaak is het lastig bij de rubriek 6-woorden tot een verhaaltje te komen. Veelal lijkt het dan meer op een opmerking of een constatering of zelfs een tegeltjeswijsheid. Ook mijn eigen bijdragen zijn niet altijd even geslaagd.

   • Aimé Sensibilé 27.10.22
    @Ewald De nacht bracht helderheid! Ik heb die opdracht fout begrepen (eerlijk gezegd, nooit gelezen). Mijn zin is inderdaad geen ‘verhaal’. Toen je dat zei, begreep ik dat het geen ‘inhoud’ had.
    Als ik de intro lees, moet er blijkbaar een plot inzitten!
    Groetjes!
   • Aimé Sensibilé 26.10.22
    @Ewald Dank je wel, voor je reactie.
    Als men te lang naar inhoud moet zoeken in een tekst , dan is het niet goed genoeg.
   • Ewald Hagedorn 26.10.22
    Aimé, dank voor je uitleg, ik begrijp er nog steeds geen snars van. Kan aan mij liggen natuurlijk. Ik ben benieuwd of anderen het verhaal snappen.
    Dat 'de' narcist bombastisch praat, ben ik niet met je eens. 'De' narcist bestaat volgens mij niet. Wel zijn er narcisten in vele soorten en gradaties. Sommigen zullen inderdaad bombastisch praten.
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 227
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Wil Engels-Geurts: Limburg op z'n lekkerst

- Klik hier!-

test

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.