Skip to main content
Categorie: PROZA
Tekstsoort: Kortverhaal
Hits: 784

Afscheid

© Jan sammels op .

Goede middag dames en heren, ik ben oprecht zeer verheugd u allen hier te zien. Om afscheid te nemen van onze Karel, die fantastisch werk heeft geleverd dat de hele wereld zal overgaan. Helaas is hij de eerste die met het resultaat heeft kennisgemaakt. Ondanks dit scherm, kan ik u allen goed zien en ik wil u bij voorbaat hartelijk danken voor uw inzet in ons bedrijf. U begrijpt dat mijn tijd zeer beperkt is en ik niet iedere keer hierheen kan komen, maar mijn gedachten zijn wel altijd bij u. Volgend jaar hoop ik op het Galapagos-eiland een nieuw lab te openen, want het werk van onze Karel biedt nog vele uitbreidingsmogelijkheden. Als er dan onder u nog mensen zijn, kunnen die zeer zeker onmiddellijk aan de slag. Karel, je was geweldig, rust zacht.

 
Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.
feedback bij je tekst

Dank voor het lezen van deze inzending.

info  Lezenswaardig?

info Je kunt hieronder een reactie geven.

Voeg hier je commentaar toe...
You are a guest
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Wees de eerste om commentaar te geven.

😐 Alle publicaties bekijken?.

Alle inzendingen zijn te lezen door bezoekers!

Zelf een verhaal of gedicht insturen is alleen mogelijk voor leden. Lid worden is gratis!

Proza is iedere tekst die is geschreven of gesproken in de vorm van gewone taal. Proza kan kunstig in elkaar gezet zijn, zelfs rijm en een metrum (maatsoort) bevatten, maar zodra de vorm van de tekst (met name de vorm van de regels) tot doel wordt en de bladspiegel geen enkele rol meer speelt, is er sprake van poëzie. Hier vind je o.a. Column, Blog, Cursiefje, Kort verhaal, Flitsverhaal.