Skip to main content
Categorie: PROZA
Tekstsoort: Flitsverhaal
Hits: 99

Oesters

© Bob Faber op .

 
Ze treffen elkaar in de lobby van het hotel. Met een blik van ultiem verlangen stappen ze in de lift, die hen snel naar de bovenste verdieping voert. Hun kamer biedt uitzicht over de skyline van de stad. Op de salontafel staat een champagnekoeler en een schaal oesters. De glazen klinken en zonder gêne staan ze naakt tegenover elkaar.
Op bed trekt haar tong een zilveren spoor over de huid van haar geliefde. Speeksel wordt door wellust opgewekt. De rollen worden omgedraaid tot ze beiden de zilte smaak van zeevruchten proeven. De schaal oesters staat onaangeroerd op de salontafel.
 
 
{jlexreview:off}
feedback bij je tekst

Dank voor het lezen van deze inzending.

info  Lezenswaardig?

info Je kunt hieronder een reactie geven.

Voeg hier je commentaar toe...
You are a guest
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
 • This commment is unpublished.
  ewald · 17 dagen geleden
  Als je moet kiezen tussen oesters en het zoete minnespel... Dat oesters het libido omhoog krikt is wetenschappelijk nog nooit aangetoond, maar smakelijk zijn ze wel.
  • This commment is unpublished.
   Bob Faber · 17 dagen geleden
   @ewald Wel Ewald, ik zou zeggen spoed je naar de bovenste verdieping van het hotel. De schaal oesters staat nog onaangeroerd op tafel. 
  • This commment is unpublished.
   ewald · 17 dagen geleden
   @Bob Faber Oesters die te lang buiten de koeling staan, raak ik niet meer aan.

😐 Alle publicaties bekijken?.

Alle inzendingen zijn te lezen door bezoekers!

Zelf een verhaal of gedicht insturen is alleen mogelijk voor leden. Lid worden is gratis!

Proza is iedere tekst die is geschreven of gesproken in de vorm van gewone taal. Proza kan kunstig in elkaar gezet zijn, zelfs rijm en een metrum (maatsoort) bevatten, maar zodra de vorm van de tekst (met name de vorm van de regels) tot doel wordt en de bladspiegel geen enkele rol meer speelt, is er sprake van poëzie. Hier vind je o.a. Column, Blog, Cursiefje, Kort verhaal, Flitsverhaal.