Publicaties: 156

Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: VRIJ VERS

Een vrij vers is een gedicht zonder regelmatige strofebouw. De eerste strofe telt bijvoorbeeld zes, de tweede twee, de derde vijf verzen. Het gaat om poëtische teksten die vooral een sfeer oproepen. De strofe in een vrij vers heeft veelal een eenheid van idee. Vrije verzen hebben vaak eveneens geen vast maatsysteem. Het ontbreken van (eind)rijm komt eveneens vrij vaak voor in het vrije vers. Daarentegen komt binnen- en middenrijm veel voor in vrije verzen en soms zelfs voorrijm.

OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

Overzicht inzendingen:

TitelAuteur en publicatiedatumReviewsBEKIJKEN
Moord op bestelling
© Pinky Fitzgerald op .
Klik hier
Mens
© Wijnand Raben op .
Klik hier
Voorheen
© Maryse Van Hal op .
Klik hier
Het woordeloze
© Maryse Van Hal op .
Klik hier
En ik geef
© Maryse Van Hal op .
Klik hier
In de gang
© Arjan Zuidervliet op .
Klik hier
De maan
© Maryse Van Hal op .
Klik hier
Scherven
© Maryse Van Hal op .
Klik hier
Automobiel
© Robert Beernink op .
Klik hier
Koken met kadavers (lekker vers)
© Erik van der Velden op .
Klik hier
Waardering voor schrijfactiviteit VRIJ VERS