Webshop Schrijverspunt Clusteruitgeverij Webshop Schrijverspunt Clusteruitgeverij

We helpen je graag verder ...

Van manuscript tot boekwinkel is het mogelijk om Schrijverspunt Clusteruitgeverij om hulp te vragen. Voor de meeste zaken hebben we zelf de deskundigheid en ervaring in huis en anders weten we de juiste mensen te vinden. Dit is de webshop met alle mogelijkheden.

Om een keuze te kunnen maken, eerst inloggen s.v.p.!

Alle prijzen zijn incl. BTW.

Inhoud van je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

Behoefte aan extra mogelijkheden?

Leden van Schrijverspunt hebben toegang tot de meeste artikelen, kunnen gratis deelnemen aan de schrijfactiviteiten en schrijfwedstrijden van Schrijverspunt, kunnen artikelen waarderen en commentaar toevoegen, kunnen gebruik maken van een eigen dashboard voor leden en nog veel meer zaken.

Regelmatig ontvangen we verzoeken van leden voor meer en aanvullende mogelijkheden. Daar waar mogelijk hebben we die verzoeken gerealiseerd en opgenomen in een pakket van extra mogelijkheden en informatie. De ontwikkeling en het beheer van dit pakket is niet mogelijk zonder extra inspanningen en kosten voor Schrijverspunt. Gezien ons beperkte budget is een kleine bijdrage noodzakelijk. Lid worden van Schrijverspunt is en blijft gratis, maar om gebruik te kunnen maken van deze en toekomstige extra mogelijkheden vragen we een zeer beperkte bijdrage. Je kunt gebruik maken van deze extra mogelijkheden door pluslid te worden

Voordelen voor Plusleden

Klik op een van de balken voor meer informatie

We publiceren artikelen van plusleden langer!

Gepubliceerde inzendingen* van leden verwijderen we automatisch  12 maanden na de eerste dag van publicatie.

Gepubliceerde inzendingen* van Plusleden verwijderen we automatisch 24 maanden na de eerste dag van publicatie.  Let op, het gaat om inzendingen die je publiceert als je pluslid bent, dus geen inzendingen van voor je aanmelding/verlenging als pluslid.

* Mits aan de normale voorwaarden is voldaan.

Zo zijn je inzendingen als Pluslid minimaal een jaar langer zichtbaar!

Plusleden kunnen eigen artikelen aanpassen na publicatie!

Gewone leden kunnen eigen artikelen, na publicatie, niet aanpassen.

Plusleden kunnen eigen artikelen, na publicatie, onbeperkt en op elk moment wel aanpassen.

Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld taal- of typefoutjes alsnog te verbeteren!

Al je gepubliceerde inzendingen bij je profiel te vinden!

Van leden plaatsen we maximaal 25 eigen publicaties bij het persoonlijk profiel

Van Plusleden plaatsen we alle eigen publicaties bij het persoonlijk profiel.

Zo heb je behalve zelf een mooi overzicht van je gepubliceerde eigen werk ook bezoekers van de website en bezoekers van zoekmachines als Google inzicht in jouw werk!

 

Meer mogelijkheden in het ledenprofiel

Plusleden kunnen, desgewenst, gebruik maken van een aantal extra mogelijkheden in het ledenprofiel. Zo hebben plusleden de vrije beschikking over een extra auteurspagina en kunnen plusleden een link naar een eigen website, facebookpagina, etc. toevoegen aan het profiel. Je ledenprofiel is voor iedereen vrij toegankelijk op de website en dus vindbaar op het internet.

Meer mogelijkheden om zelfstandig je eigen boek uit te geven

Gratis advies voor plusleden als je overweegt zelf je boek uit te geven:

Loop je al een tijdje met de gedachte zelfstandig je eigen boek uit te geven, maar zie je op tegen alles wat er dan komt kijken? Voor plusleden is dat bijzonder eenvoudig. Als pluslid kun je gratis advies vragen aan onze Clusteruitgeverij over wat er nodig is om jouw boek uit te geven (ISBN, barcode, opmaak, verkoopprijs, cover, etc.).

Je boek te koop in België en Nederland?
Wil je jouw boek te koop aanbieden in alle reguliere boekwinkels in België en Nederland en online winkels als Bol.com ? Voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij is dat eenvoudig Jij zorgt voor een mooi manuscript en wij zorgen dat je boek te koop is in alle boekwinkels. Je bepaalt zelf de titel, de verkoopprijs, de cover en de flaptekst. De kosten bedragen slechts 7.50 euro per maand, verder zijn er geen kosten en je hoeft zelfs niet te investeren. Bij verkoop van je boek ontvang je de volledige winst. Zelf exemplaren van je boek kopen voor eigen verspreiding? Dan kan natuurlijk tegen betaling van slechts de kostprijs.De winst bij verkoop, zonder aftrek van de boekhandelskorting,is dan volledig voor jou! Meer informatie? KLIK HIER!

50% korting voor plusleden om deelnemer te worden van onze clusteruitgeverij!

Als Pluslid krijg je 20% korting op de eenmalige aanmeldkosten om deelnemer te worden van Schrijverspunt Clusteruitgeverij. Als deelnemer kun je gebruik maken van alle mogelijkheden van Schrijverspunt Clusteruitgeverij.

Plusleden kunnen gratis eigen boek promoten

Plusleden kunnen gratis een eigen boek promoten (waar dan ook uitgegeven) door een nieuwsbericht in onze nieuwsrubriek te plaatsen. De informatie is dan gedurende ongeveer 3 maanden in de rubriek te vinden en, random, op de homepagina.
Meer mogelijkheden voor plusleden

Een aantal extra mogelijkheden voor plusleden zijn op dit moment nog in voorbereiding. Zodra de mogelijkheid operationeel is kan elk pluslid er direct gebruik van maken. De genoemde mogelijkheden zijn ontstaan op verzoek van leden. We kunnen ons voorstellen dat er ook behoefte is aan andere mogelijkheden. Heb jij een voorstel of verzoek? Laat het ons gerust weten!

Ook pluslid worden?

Ben je al lid van Schrijverspunt? Dan is het eenvoudig om pluslid te worden. Door je aan te melden als pluslid wijzigen we automatisch je account naar pluslid en kun je een jaar lang (12 maanden) gebruik maken van de extra mogelijkheden voor plusleden. Daarna stopt je pluslidmaatschap vanzelf, zonder dat opzeggen noodzakelijk is. Je kunt je pluslidmaatschap, in je persoonlijk menu, onbeperkt en met korting verlengen. Je kunt je pluslidmaatschap op elk moment beëindigen.
 

Nu tijdelijk 50% korting

Slechts € 5.- voor 12 mnd Pluslidmaatschap!